Op deze pagina

 Lotgenotencontact banner

Wij vinden elkaar ontmoeten belangrijk, het is één van de hoofddoelen van de vereniging. Voor iedereen die lid is, proberen we iets passends te organiseren. Zo kunnen onze leden mensen ontmoeten die ongeveer hetzelfde meemaken. Ervaringen delen en bijkletsen. Het is vooral en gezellig. 

Ledendagen

Zo organiseren we elk jaar twee ledendagen. Dat zijn de momenten dat ook meteen de ALV plaatsvindt. Op die ledendagen is iedereen van harte welkom. Voor de allerkleinsten is dan ook kinderopvang aanwezig. Voor de kinderen vanaf ongeveer 5 jaar is er dan een activiteit en voor alle anderen zijn interessante sessies over actuele onderwerpen. 

Ladies Day, Zeer zeldzame dag en het Kampeerweekend

 Op de Ladies Day komen alleen maar ladies, ook de organisatie wordt door dames opgepakt. De actualiteit en gezelligheid en altijd op een mooie locatie. Bij onze vereniging horen ook mensen die een zeer zeldzame stollingsstoornis hebben. Voor hen is er de Zeer zeldzame dag. Legendarisch is ons kampeerweekend. Meestal is het in juni en komen ruim honderd leden kamperen. Ook voor de mensen met Von Willebrand organiseren we de Von Willebrand-dag

Socials

Elkaar ontmoeten gebeurt ook digitaal op de socials. Er zijn verschillende besloten Facebook-groepen waar veel informatie gedeeld wordt. Zo is er een groep over stollingsstoornissen en een groep speciaal voor mensen met Von Willebrand. Ook is er een groep alleen voor vrouwen en heeft als onderwerp hevig menstrueel bloedverlies. 

 

briefcasemedical rood 64x64px nvhp

Kampeerweekend

notesmedical rood 64x64px nvhp 

Zeer zeldzame dag

flask rood 64x64px nvhp

Ladies Day

infocircle rood 64x64px nvhp 

Von Willebrand-dag

 

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel