Op deze pagina


Titel van de cover

Nalaten is geen onderwerp waar we dagelijks over praten, maar dat neemt niet weg dat het belangrijk is. Voor jezelf, als laatste wens of voor ons als vereniging. De NVHP is onder meer afhankelijk van donaties en is daar erg dankbaar voor. Voor ons kan jouw nalatenschap het verschil maken.

babycarriage rood 24x24px nvhpNalaten 

We zijn als vereniging constant op zoek naar aanvullende inkomsten. Iedere steun is welkom, ook uit nalatenschappen. Iedere vorm van steunt helpt de huidige maar ook volgende generaties verder. De afgelopen jaren hebben we enkele keren een erfenis mogen ontvangen. We zijn de erflaters daar ontzettend dankbaar voor. Op die manier kunnen we onze leden nu en straks goed bedienen.

bookopen rood 24x24px nvhpBrochure 

De brochure over nalaten geeft meer informatie over het opstellen van een testament en wat daarbij komt kijken. De folder is speciaal voor mensen die erover nadenken om de NVHP op te nemen in hun testament. We hebben deze folder in een nieuw jasje gegoten zoals we vorig jaar ook hebben gedaan bij de Faktor. De brochure is samen met de Faktor in april 2021 verstuurt en is hier ook digitaal te bekijken. 

eurosign rood 24x24px nvhpDonateur worden 

Eenmalig of maandelijks een bedrag doneren? Via onze website kan je gemakkelijk eenmalig, maandelijks of jaarlijks doneren. Kies een bedrag en betaald de eerste periode via iDeal of automatische incasso bij een jaarlijkse of maandelijkse donatie.

arrowaltcircleright rood 24x24px nvhpOver de NVHP

Meer weten over wat de vereniging precies doet? Lees dan hier verder.

briefcasemedical rood 64x64px nvhp

Stollingsstoornissen

notesmedical rood 64x64px nvhp 

Leven met 

flask rood 64x64px nvhp

Folders 

infocircle rood 64x64px nvhp 

Over ons

 


Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel