Op deze pagina

Kampeerweekend 1 banner

Ruim honderd leden kamperen jaarlijks een weekend in juni met elkaar. Naast dat kamperen leuk en ontspannen is, is er ook veel lotgenotencontact. De werkgroep Ouders organiseert tijdens het Kampeerweekend activiteiten waar iedere deelnemer vrijblijvend aan mee kan doen.

Kamperen

De vereniging zorgt voor een leuke camping waar we een terrein voor 'ons zelf' hebben. Op dat deel van de camping kunnen de NVHP'ers hun tent of caravan neerzetten. Meestal is het mogelijk om in de buurt een bungalow of huisje te huren, voor als je niet zo van kamperen houdt. Op dat terrein zet de organisatie een gezamenlijke tent neer waar gegeten en gedronken wordt, de NVHP trakteert ieder jaar op een barbecue en een gezellige feestavond. 

Samen prikken

Wat heel bijzonder is, dat dat er in de ochtend door veel mensen medicatie wordt toegediend. Daar wordt de gezamenlijke tent ook voor gebruikt. De meesten kennen niet veel andere mensen die ook medicatie krijgen, dat maakt zo'n prikmoment zo bijzonder. Iedereen die medicijnen krijgt, mag dat in de tent doen. Wie dat niet wil, hoeft dat natuurlijk niet te doen.

Kinderen en ouders leren van elkaar en zien dat ze niet de enige zijn die geprikt moeten worden. Oudere kinderen vertellen de jongere kinderen over hoe zij het prikken ervaren. Maar ook over hoe zij hebben leren prikken. Iedereen heeft een eigen verhaal en door te delen help je anderen, maar misschien ook je zelf.

Informatie

Tijdens het weekend worden er informatiesessies georganiseerd. Denk aan informatie over nieuwe medicijnen, therapietrouw, prikangst enz. Het zijn voor onze leden herkenbare onderwerpen en het is elk jaar anders, maar altijd actueel.

Locatie

De werkgroep Ouders kijkt ieder jaar naar een geschikte groepscamping. Daarbij kijken zij naar een plek die centraal in het land ligt, dus voor iedereen goed bereikbaar. De locatie ligt niet vast, de werkgroep kiest ieder jaar de meest geschikte camping. 

Zaterdag

Kom je liever alleen overdag? Dat kan. Je bent van harte welkom om alleen op zaterdag een dagje langs te komen.

Barbecue

Wij zorgen als vereniging voor koffie/thee en ranja in de grote tent. Op zaterdag biedt de NVHP een heerlijke BBQ aan voor iedereen de meegaat. Voor de andere maaltijden zorgen deelnemers zelf. Bij de grote tent staan voor iedereen die meegaat banken en tafels om samen te kunnen eten. Neem wel zelf je bordje/kopje/bestek en je eten mee en schuif gezellig aan. 

Werkgroep Ouders

De werkgroep Ouders organiseert jaarlijks het Kampeerweekend voor gezinnen. Al jaren doet deze groep dat met ontzettend veel enthousiasme. Het programma wordt ieder jaar met veel zorg opgesteld en dat is te merken tijdens te weekend. Houd de site, de Faktueel en de socials in de gaten voor het laatste nieuws over het komend kampeerweekend.

briefcasemedical rood 64x64px nvhp

Donatie

notesmedical rood 64x64px nvhp 

Cyberpoli

flask rood 64x64px nvhp

Stollingsstoornissen

infocircle rood 64x64px nvhp 

Op reis

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel