Meldactie bestellen en afhalen stollingsproducten

Hoe gaat het in jouw ziekenhuis als je nieuwe stollingsproducten nodig hebt? Ben jij tevreden over de bestelwijze? En waar moet of kan jij ze ophalen? Doe je mee aan deze Meldactie Bestellen en afhalen? Het zijn maar 7 korte vragen. Vul de vragen hier zo snel mogelijk in, maar in elk geval voor 1 augustus. Alvast bedankt! Meer info vind je hier.

Meldpunt algemeen

Heb je goede of slechte ervaringen met de stollingszorg waarvan we kunnen leren? Vul hier het algemene formulier inHet NVHP Meldpunt is er voor signalering van aandachtspunten in de stollingszorg. Ze helpen het bestuur bij zijn inzet als belangenbehartigerWij springen niet voor elke individuele melder in de bres, treden niet in de relatie tussen patiënt en dokter. Maar meestal nemen we binnen vijf werkdagen contact op om de achtergronden te horen en vaak kunnen we wel adviseren. En we zijn alert op herhaalde vragen en trends.

De ‘stollingszorg’ is breed: van een stroef diagnoseproces in een algemeen ziekenhuis tot en met een foute declaratie van je zorgverzekeraar. Alle meldingen verwerken we anoniem in een (interne) halfjaarlijkse Monitor. 

Ervaar je bijwerkingen van je stollingsproduct? Dan kun je deze (ook) melden bij het Lareb. Laat ze altijd aan je behandelend arts weten.

Inloggen voor leden