Nieuws

Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud en heb je een stollingsstoornis? Ga dan mee met het weekendje weg van de jongvolwassenen. Dit jaar van 10 tot 12 november. We hebben dit jaar weer een helemaal nieuw programma samengesteld. Het weekend begint op vrijdagavond met een kennismaking en duurt tot zondagmiddag. Na de kennismaking op vrijdagavond gaan we zaterdag meteen aan de slag met profesionele drones.

In een paar uur zul je tot ervaren dronepiloten worden getrained.  Zaterdag middag hebben we een presentatie over en 'leven met een stollingsstoornis'. Uiteraard is eten en drinken gedurende het hele weekend verzord, en voor degene die nog niet moe zijn is er gelegenheid om het nachtleven van utrecht te ontdekken(18+).
Op zondagochtend hebben we nog een kort educatief programma op een hele mooie locatie met als thema intimiteit en stollingsstoornissen waarbij de mannen en vrouwen apart dingen kunnen bespreken, uiteraard geheel vrijblijvend en met een maatschappelijk werk(st)er erbij.

Locatie en aanmeldmogelijkheden
Het weekend kost € 10,- en aanmelden kan tot 6 oktober a.s. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt binnen een dag een bevestigingsmail met alle relevante informatie.

Wil je geen heel weekend weg?
Dat kan, dit jaar kun je je ook aanmelden voor een deel van het weekend. Bijvoorbeeld vrijdag/zaterdag of alleen zaterdag overdag. We verblijven  weekend midden in de stad bij de nieuwe locatie van stayokay Utrecht waar we ontbijten, slapen, drankjes doen en verzamelen en ervaringen uitwisselen. Utrecht is het best te bereiken via auto (P+R), trein of bus, mocht je toch hulp nodig hebben met vervoer laat het ons dan even van te voren weten dan kunnen we hiervoor iets regelen.

Jongvolwassenen utrecht