Nieuws

De elfde van de elfde kwamen we bij elkaar voor een gezellige dag. Nee, geen carnaval zoals in veel delen van het land, maar een NVHP-dag met veel enthousiaste leden, nuttige informatie en lekker hapjes en drankjes. De dag begon met de ALV waar iedereen hoorde hoe de vereniging er voor staat. De nieuwe plannen werden gepresenteerd en iedereen mocht er over meepraten. Goede vragen en handige tips kwamen uit de zaal, een blijk van grote betrokkenheid. Grote compliementen aan het bestuur voor het beleidsplan voor de komende jaren. De ambities zijn groot en de strategie is duidelijk. Tijdens de ALV's die volgen horen we hoe dit plan utgewerkt wordt tot concrete doelen en acties.

Tijdens al deze serieuze praat was het druk bij de kinderopvang, onder leiding van Mariëlle Roks. Kinderen van alle leeftijden speelden met elkaar in een ander deel van de locatie. En in Utrecht, iets verder weg, mochten onze jongeren met drones aan de slag. Voor iedereen was er wel wat leuks georganiseerd.

Nieuw bestuurslid
Met heel veel trots stellen we het nieuwe bestuurslid medische zaken aan u voor, Jan Schipper. Binnenkort vertelt hij zelf uitgebreid wie hij is, al zullen velen hem waarschijnlijk wel al kennen. Hij is namelijk een oude bekende. Maar darover later meer. Wij wensen Jan heel veel plezier en succes in deze bestuursfunctie.

20171111 JanSchipper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto: Jan Schipper

Ervaringen delen
De middag stond helemaal in het teken van het delen van ervaringen. Zo vertelde iemand zijn ervaring met langerwerkende stollingsproducten. Iedereen mocht via zijn smartphone meepraten, op een groot scherm zag iedereen de mening van de mensen die aanwezig waren. De aanwezigen gingen in groepjes uit elkaar. In besloten kring werden ervaringen gedeeld en dat werd door de leden als erg prettig ervaren. Niemand weet zo goed wat je doormaakt als iemand die hetzelfde doormaakt. En dat is gewoon heel fijn!

Inloggen voor leden