Nieuws

Vanuit de NVHP kun jij naar Phoenix Arizona om naar Naccho te gaan. Naccho is een afkorting voor North American Camping Conference for Hemophilia Organizations. Deze organisatie organiseert jaarlijks een conferentie voor mensen die hemofilie kamoen organiseren.

Er komen veel verschillende mensen op af, van kampleiding tot vrijwilliger. Vorig jaar Gingen Lori en Stan vanuit de NVHP. Lori zegt er zelf het volgende over: "Ik ben de NVHP enorm dankbaar dat ze mij hebben uitgekozen om deze ervaring te mogen meemaken. Zoveel geleerd, gehoord, gelachen en nieuwe vrienden gemaakt. Zoveel nieuwe indrukken en informatie om mee naar huis te nemen. Al met al een ervaring die ik voor de rest van mijn leven mee  mag nemen!!!!". Naast al die voordelen is er nog een hele mooie bijkomstigheid, als je hier naar toe gaat, worden je onkosten vergoed.

Bekijk hier en flmpje over deze conferentie. Op de website van NACCHO kun je nog meer lezen en zijn er ook nog andere filmpjes te bekijken.

Aanmelden of vragen?
Dus wil jij ook zo'n enorm bijzondere en leerzame ervaring? Meld je dan aan bij Lynnda Pekel, ook als je vragen hebt, kun je haar mailen. Het emailadres is l.pekel@nvhp.nl.

 

 

 

 

 

Inloggen voor leden