Nieuws

Charlotte is onze nieuwe leuke en enthousiaste medewerker. Charlotte werkt de komende tijd twee dagen per week voor de NVHP om leden en fondsen  voor de vereniging te werven. Ze stelt zich zelf even voor.

Charlotte:
"Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan de UvA en heb een master Business Administration gedaan. Ik heb me gericht op ondernemerschap en financiering van organisaties in de culturele sector. Sinds vorig jaar oktober ben ik betrokken als trainee bij LVW Advies (adviesbureau fondsenwerving & sponsoring), en via hen ben ik sinds maart aan het werk bij PGOsupport (zie onder voor uitleg). Als trainee dus: ik krijg al werkende begeleiding van Hans en Sofie (partners van LVW Advies).

Ik heb geen achtergrond in de gezondheidszorg, maar er zijn wel raakvlakken met mijn studie, want creatieve organisaties zijn vaak ook stichtingen/non-profit. Daarnaast vind ik het heel fijn om voor een maatschappelijk doel te werken, ondanks dat het werk in deze sector ook uitdagingen met zich meebrengt. Sinds maart ben ik dus actief bij PGOsupport, ik en Renske adviseren en begeleiden pg-organisaties bij fondsenwerving. Voor mij een super mooie kans, omdat ik al doende over veel verschillende takken binnen fondsenwerving kan leren. De NVHP heeft volgens mij al langer een vraag uitstaan bij ons om aan de slag te gaan met fondsenwerving. Nu kan dat echt goed opgepakt worden: ik heb de komende tijd 16 uur per week de tijd om me te focussen op de ontwikkeling van een plan met betrekking tot structurele fondsenwerving en ledenmanagement. Zo kan er een lange termijn visie komen voor beide onderwerpen, én ik hoop natuurlijk dat ik kan bijdragen aan de realisatie van een aantal mooie projecten voor de NVHP."

Over PGOsupport
PGOsupport ondersteunt cliëntenorganisaties - netwerkverbanden van en voor mensen met een aandoening of beperking – bij hun ontwikkeling en het vergroten van hun impact. Met en via PGOsupport delen cliëntenorganisaties kennis en ervaring. PGOsupport informeert en adviseert over versterking van hun strategische positie, organisatieontwikkeling, fondsenwerving en inbreng van het cliëntperspectief.

Succes en veel plezier
Welkom Charlotte! Heel veel plezier en succes in je werk voor de NVHP!

Inloggen voor leden