Nieuws

Zaterdag 11 november was het weer tijd voor de ALV-dag van de NVHP. Wij kijken hier altijd erg naar uit omdat we dan onze NVHP-collegakinderen weer ontmoeten. Van groot naar klein, we vinden dat altijd gezellig. Praten met leeftijdsgenoten èn spelen met de kleintjes….. Dit jaar was er iets bijzonders geregeld voor ons als jeugd: we mochten gaan dronevliegen!!
’s Ochtends reed mama ons naar Utrecht. We reden de stad in en de navigatie liet ons stoppen voor een groot bouwhek. Zou het hier wel zijn? We zagen nog geen sporthal…..Knipperlichten aan (parkeren is daar ècht niet te doen….) en eerst maar eens een van de jongvolwassenen gebeld. En we zaten goed en ze waren onderweg…..  Ff wachten in de auto, ons mam liet ons daar niet zomaar achter…. In de achteruitkijkspiegel zagen we Sebastiaan aankomen rijden en samen met hem zijn we de sporthal ingelopen.
Daar kregen we uitleg over het besturen van een drone en mochten het meteen zelf proberen. Er was een parcoursje uitgezet en we moesten onder een soort boog door vliegen. Dat valt zowaar nog niet mee. Menig drone zat vast in het plafond en naast het raam. Er moest een stok aan te pas komen om ze weer los te maken. Met een nieuw propellertje erop mochten we het gewoon opnieuw proberen.
20171222Drone4
Ook hebben we wedstrijdjes gedaan en dat was superleuk. Zo leuk dat we er zelf eentje aan Sinterklaas hebben gevraagd.
Na deze activiteit zijn we met de auto naar Breukelen meegereden en daar hebben we de middag nog fijn kunnen spelen. Toen mijn moeder ei-eindelijk klaar was met kletsen gingen we via de Mac naar huis.
We willen de NHVP hartelijk bedanken voor het organiseren van deze activiteit en de 2 begeleiders van de drones voor de uitleg.
Groetjes allemaal en tot de volgende keer!!
Timon en Swen

Inloggen voor leden