Nieuws

Bibi Hinrichs is onze nieuwe projectmedewerker leden- en fondsenwerving. Zij studeerde cum laude af als Master Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze deed onderzoek naar de waarden die een rol spelen bij de beoordeling van cultureel ondernemerschap als subsidiecriterium tijdens haar stage bij het Fonds Podiumkunsten. Daarna trad ze daar in dienst als subsidieconsulent. Haar eerste werkervaring als fondsenwerver doet ze op als trainee bij Stichting PGOsupport / Leenaers Verloop Van der Westen. 

Bibi Hinrichs positioneert zichzelf als een young professional vanuit een sociaal-maatschappelijke insteek. Het inspireren van mensen en zelf geïnspireerd worden zijn voor haar belangrijke waarden. In haar werk is ze daar altijd naar op zoek. Ze treed haar omgeving met een open denkvermogen en een positieve houding tegemoet. Hard werken met een gezonde dosis humor en enthousiasme passen goed bij haar karakter.

Bibi Hinrichs is in haar vrije tijd het liefst op pad. Wandelen in de natuur, reizen en fotograferen is wat zij heel graag doet. Daarnaast houdt ze enorm van sportieve uitjes als een klimbos of een trampoline park. Verder brengt ze graag tijd met haar familie en vrienden door.

Contact
Heb je een vraag aan Bibi, dan kun je haar mailen op b.hinrichs@nvhp.nl.

 

Inloggen voor leden