Nieuws

Tijdens de ALV hoor je het laatste nieuws over gentherapie, over het perspectief voor mensen met een remmer en krijg je het prachtige en aangrijpende boek Bloedmooi. Er is ruimte om ervaringen te delen over fysiotherapie voor kinderen. Maar ook over reizen met een stollingsstoornis. Wat zijn jouw ervaringen in een (nood)situatie in het buitenland? En we hebben de mening van vrouwen nodig, want we weten onvoldoende waar de dames met stollingsproblemen behoefte aan hebben. Dus kom naar de ALV op 2 juni 2018 en laat je stem horen, alleen dan kunnen we er iets mee doen.

Algemene Ledenvergadering (ALV)
Zoals elke vereniging houdt ook de NVHP ieder jaar twee keer een Algemene Ledenvergadering, de eerste is op 2 juni. Dat combineren we altijd met lekker eten en drinken, met het laatste nieuws rond de stollingsstoornissen (zoals hierboven beschreven) en leuke activiteiten voor de kinderen (inclusief kinderopvang). De dag sluiten we af met een borrel. Iedereen is welkom. Wil je komen, maar ben je geen lid? Stuur dan een mail naar nvhp@nvhp.nl.


Aanmelden
Als een hele dag te lang is, kun je er ook voor kiezen om een deel van deze dag mee te maken. Voor leden zitten er geen kosten aan deze dag verbonden. Wel vinden we het fijn om vooraf te weten hoeveel mensen er komen, vandaar dat we je vragen om je aan te melden. Klik hier om je gegevens achter te laten.

Inloggen voor leden