Nieuws

Op 22 september is er een speciale bijeenkomst voor mensen met een stollingsstoornis. De stichting Koprol laat dan zien wat fysiotherapie kan doen bij gewrichtsschade en het voorkomen ervan bij stollingsstoornissen. Deze dag wordt begeleid door Prof van der Kraan RadboudUMC, Daniel Kuijpers Stichting Koprol en Piet de Kleijn UMCU. Zet deze bijeenkomst alvast in je agenda. Binnenkort krijg je meer informatie over deze dag.

Voor iedereen

Deze bijeenomst is op 22 september 2018 en wordt gehouden in Nijmegen. Iedereen (van elk hemofiliebehandelcentrum) is van harte welkom in het Sanadome Nijmegen (www.sanadome.nl).

Over de stichting Koprol

Stichting Koprol organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een beperking. Het gaat hier om mensen die graag willen sporten en niet (meer) kunnen deelnemen aan het reguliere sportcircuit. Zo organiseert Stichting Koprol bijvoorbeeld sport- en spel voor mensen met COPD of een hartaandoening, rolstoelbasketbal, en zwemmen voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een handicap. Alle activiteiten vinden plaats onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten en bewegingsagogen, en zijn afgestemd op de mogelijkheden, wensen en belastbaarheid van de sporters. Op dit moment sporten zo’n 400 mensen wekelijks bij Koprol.