Nieuws

Help jij ons mee om een on- en  offline community te ontwikkelen? Natuurlijk rondom hemofilie of andere stollingsstoornissen. De community is er voor en door jongvolwassenen (leeftijd 18 - 30 jaar) met een stollingsstoornis? Denk met ons mee, dan maken we er met elkaar iets heel tofs van. Meld je aan bij Manon Degenaar van de NVHP als jij hier wel een goed idee over hebt.

We komen één keer bij elkaar om te brainstormen. Dat kan op 6 of 7 november 2018, afhankelijk van wanneer de meesten kunnen. We zien elkaar dan in het midden van het land, dat is voor iedereen centraal. Houd er rekening mee dat je van 19.00 - 21.30 uur bezig bent. Als je je bij Manon aanmeldt, geef dan aan of je op de voorgestelde data aanwezig kan zijn. Heb je een voorkeur voor één van de twee data, zet dat dan in de mail er bij. Zet er ook bij hoe oud je bent.

Manon Degenaar (bestuurslid NVHP) & Jeshua van Dijck (voorzitter) van de Jongvolwassenen werkgroep hebben er enorm veel zin in. Meld je aan en kom gezellig naar de brainstorm.

Inloggen voor leden