Nieuws

Wat kun je met een PGB? Wat is het laatste nieuws over de medische onderzoeken die nu lopen? Dat hoor je op zaterdag 10 november op een bijeenkomst in Breukelen. En in de ochtend is de Algemene Ledenvergadering (ALV) bij Hotel Van der Valk Breukelen, een moment waarop het bestuur van de NVHP vertelt over hoe het gaat met de vereniging. We nemen afscheid van Minette van der Ven en we presenteren een nieuwe folder over vrouwen met een stollingsstoornis.

!! Er is iets mis gegaan met de verzending van de uitnodiging, een aantal leden is niet uitgenodigd. Maar zoals altijd is iedereen natuurlijk van harte welkom!! Onze excuses!!

Het hele gezin is welkom!
Terwijl deze ochtend plaatsvindt, kunnen de kinderen van 6 tot 15 jaar lekker sporten en spelen bij kindersportcentrum Sam Sam in Utrecht. Vanaf 9.30 uur zijn de kinderen daar welkom en kunnen zij zich helemaal uitleven bij het trampoline springen, tafeltennissen, voetballen en nog veel meer. De kinderen zijn voor de lunch weer terug bij hun ouders in Breukelen. Lees er op deze pagina alles over. Kinderen die jonger zijn of niet mee willen naar Sam Sam, kunnen naar de kinderopvang op de locatie in Breukelen.

Medisch nieuws
Na een heerlijke en ontspannen lunch vertellen Cees Smit, Ferdows Atiq en Maaike Blaauwgeers het laatste nieuws uit de onderzoeken HiN, WiN en TiN. Felix van der Meer vertelt hoe het gaat met HemoNED en de app VastePrik. Ook is er een lezing over de PGB en de WMO. Wat kun je er eigenlijk mee? Op die vraag krijg je op 10 november zeker een antwoord. Jan Troost, oud-voorzitter van de CG Raad kan hier alles over vertellen.

Hoe vertel je dat je kind een stollingsstoornis heeft?
Voor ouders met jonge kinderen is er een sessie onder begeleiding van Lynnda Pekel, bestuurslid NVHP. Tijdens deze sessie ga je in op hoe je de omgeving over de stollingsstoornis vertelt. Welke reacties krijg je en hoe ga je daar mee om. Ook krijg je meer inzicht in waar je je informatie vandaan haalt.

Borrel
We sluiten de dag gezellig af met een borrel.

Programma op 10 november
We zetten het programma nog even voor je op een rijtje:
09.30 uur Sport en spel bij Sam Sam (voor kinderen van 6 tot 15 jaar)
11.00 uur Algemene Ledenvergadering (voor iedereen)
12.00 uur Kinderen klaar met sport en spel en weer terug in Hotel van der Valk Breukelen 
12.30 uur Lunch
14.00 uur Informatiesessies (Medisch Nieuws, PGB, WMO, Hoe vertel ik dat mijn kind een stollingsstoornis heeft en VastePrik)
16.00 uur Borrel
Er is op de locatie kinderopvang aanwezig

Dit mag je niet missen!!
Deze dag is gratis voor leden. Meld je wel even aan, zodat we weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Dat kan via een aanmeldformulier. Op dit aanmeldformulier geef je ook aan of je van de kinderopvang gebruik wil maken en of je kinderen hebt die lekker gaan sporten. Het is mogelijk om alleen de ochtend of alleen de middag te komen.

Inloggen voor leden