Nieuws

Tot het kampeerweekend 'bij ons' in Groesbeek. Dit jaar gaan we naar een andere camping!

Achter de schermen wordt er door de werkgroep Ouders al hard gewerkt aan het leukste weekend van het jaar: het jaarlijkse NVHP Kampeerweekend op 14,15 en 16 juni 2019. Geef je alvast op, dan weet je zeker dat je een plekkie hebt. Voor velen al een bekend event maar ieder jaar ook weer met nieuwe deelnemers: Welkom!  Lijkt het je fijn andere gezinnen te treffen die te maken hebben met een stollingsziekte? Het weekend is erop gericht informatie te delen, ervaringen uit te wisselen en zeker ook om een ontspannen weekend te hebben met mensen die je niet hoeft uit te leggen waarom je soms zo voorzichtig bent….

Eigen tent of caravan of iets huren
Men kan deelnemen met een eigen kampeermiddel, maar ook kiezen voor en dagbezoek op zaterdag of een accommodatie huren. In het laatste geval is het verstandig zo snel mogelijk via de camping te reserveren omdat we niet álle accommodaties hebben kunnen blokkeren voor ons gezelschap.

Plattegrond
Gezien op de plattegrond komen we te staan op de veldjes aan de linkerzijde en worden de accommodaties 2 maal `de Dome`,  de `Veldkamer`, de ‘Jachthut’ en de ‘Huiskar” in ieder geval voor ons vrijgehouden. Geef bij reservering duidelijk aan dat je voor het NVHP weekend komt, we staan dan bij elkaar en dan kan een niet beschikbare accommodatie op de site toch nog mogelijk zijn….

20190126 camping plattegrond

Tienertent
Ook hebben we weer een grotere tienertent staan waarin de jeugd vanaf een jaar of 10 samen kan overnachten onder begeleiding van enkele jongvolwassenen. Niet ver weg en toch apart met je leeftijdgenoten!

Pizza!
Voor de vrijdagavond biedt de camping de mogelijkheid aan te schuiven bij een heuse verse pizzamaaltijd (op eigen kosten). Raadpleeg hiervoor de website www.bijonsingroesbeek.nl, vooraf reserveren hiervoor is noodzakelijk

De NVHP trakteert op zaterdagavond
Verder is het weekend op basis van zelfverzorging op de zaterdagavondmaaltijd na, die regelt de NVHP! Ontbijt en lunch worden wel opgenomen in het programma en hiervoor zijn tafels, banken en gezelschap geregeld. Neem zelf je bordje/kopje/bestek en je eten en drinken mee en schuif gezellig aan.

Kom je ook?
Geef je dan op door een formulier in te vullen. Neem zelf contact op met de camping om een plek of accommodatie te huren.

Laat jij weten dat je er bij bent?
Zet hieronder bij de comments dat je er bij bent! Zo kun je op elkaar reageren en vertellen hoe vet het weekend is.

Inloggen voor leden