Zoals aangekondigd in de Faktueel van 23 mei jl. vindt op zaterdag 12 september de formele ALV plaats, o.a. voor het goedkeuren van de Jaarrekening en het Jaarverslag. Bovendien is het hoog tijd voor een moment om elkaar weer fysiek te ontmoeten! Naast het strikt formele programma is er ook een kort middagprogramma waarvan de inhoud in de komende weken duidelijk wordt.

Lees hieronder waarom we je nu al vragen om je aan te melden.

Beste Leden,

Naast het strikt formele programma van de ALV op zaterdag 12 september a.s., is het idee om ook een kort middagprogramma te organiseren. De inhoud daarvan wordt in de komende weken duidelijk.

Omdat de 1,5 meter regel op locatie van kracht blijft, zijn we beperkt in de stoelopstelling. Het is daarom belangrijk dat we in een vroeg stadium weten hoeveel leden van plan zijn om naar de ALV, de lunch en/of het middagprogramma te komen, zodat de ruimte daarop aangepast kan worden. In dat kader herinneren we je ook nog even aan ons eerdere verzoek om deze ALV geen kinderen (tot 18 jaar) mee te nemen op 12 september.

Voorlopig programma 

10:30 – 11:00 uur: inloop en ontvangst
11:00 – 12:30 uur: formele ALV
12:30 – 14:00 uur: lunch
14:00 – 15:00 uur: middagprogramma (onder voorbehoud)

Deelname is uitsluitend mogelijk na aanmelding vooraf.
De officiële uitnodiging volgt eind juli per post, wanneer ook de agenda op de website komt. We vragen je nu alvast vriendelijk om aan te geven naar welk deel van het programma je van plan bent te komen.

Schrijf je hier in

Contact en vragen

Bij vragen is de NVHP bereikbaar per mail via nvhp@nvhp.nl en telefonisch via 033 – 247 10 49 tijdens kantooruren. Voor de actuele richtlijnen en de maatregelen rondom het coronavirus verwijzen we je door naar de website van het RIVM

Graag tot ziens op 12 september!

Met vriendelijke groet,
namens het hele bestuur

  • Meer artikelen over:
  • ALV

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel