Door het coronavirus gaan geplande conferenties van het European Haemophilia Consortium (EHC) en de World Federation of Hemophilia (WFH) niet in de oorspronkelijke vorm door. De EHC organiseert nu online webinars over vrouwen met stollingsstoornissen en de WFH komt met een Virtual Summit. Hieronder een overzicht van de online activiteiten waar je gratis aan deel kan nemen. 

EHC - 28/29 mei - Webinars on women and bleeding disorders 

Een gedeelte van het oorspronkelijke congres over vrouwen met een stollingsstoornis wordt online gepresenteerd. Het programma bestaat uit een tweedelige webinarreeks en deze zijn ook op een later moment terug te kijken. Op donderdag staat een online webinar over ‘Management of heavy menstrual bleeding’ op de planning. Op vrijdag vindt de online webinar ‘Place of Women in Haemophilia Comprehensive Care’ plaats. De webinars duren ieder anderhalf uur. 

Registreren kan via deze link

WFH – 14 t/m 19 juni – Virtual Summit 

Ook de World Federation of Hemophilia (WFH) heeft besloten om het congres online te organiseren in de vorm van een Virtual Summit. Van 14 t/m 19 juni zijn er verschillende online sessies te volgen. Deelname is gratis en de verschillende sessies worden opgenomen waardoor je deze op een later moment alsnog kan volgen. Op het programma staan verschillende sessies op het gebied van medische informatie, wetenschappelijke data maar ook psychosociale en tandheelkundige aspecten. 

Registreren kan via deze link. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel