Je hebt vast gehoord of gelezen dat de VastePrik app vernieuwd is. Naast een hele nieuwe lay-out is de app ook uitgebreid met nieuwe functionaliteiten, zoals voorraadbeheer van medicatie, scannen van QR-codes en inloggen met TouchID of FaceID. De app blijft constant in ontwikkeling en jouw feedback is heel belangrijk om deze verder te verbeteren. 

Tips en trics voor het gebruik 

Het is best even wennen zo’n nieuwe app. Daarom is er een ‘Quick start’ opgesteld met tips voor het eerste gebruik. Voor gebruikers die meer willen weten is er een uitgebreidere handleiding beschikbaar op HemoNed. Hier vind je ook de antwoorden bij de meest gestelde vragen (FAQs).

Hoe kan ik de nieuwe VastePrik app gaan gebruiken?
Huidige VastePrik gebruikers hebben op 12 oktober per e-mail van MRDM nieuwe inloggegevens ontvangen. Nieuwe gebruikers kunnen de VastePrik app downloaden in de App Store of Play Store en zich bij hun Hemofilie Behandelcentrum aanmelden voor deelname aan het Nederlands Hemofilie Register.

VastePrik video 

Meer weten over VastePrik? In een nieuw VastePrik filmpje vertellen twee gebruikers en een arts hoe ze het gebruik van de VastePrik app ervaren en waarom dit belangrijk voor hen is.

Servicedesk

Wanneer je problemen hebt met inloggen of andere vragen, dan kun je terecht bij de MRDM Servicedesk via:

E-mail: servicedesk@mrdm.nl 
Telefoonnummer: 088 – 570 0030. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel