In samenwerking met de NVHP organiseert HemoNED op donderdag 10 juni van 20.00 tot 21.00 uur een webinar. Het onderwerp van deze digitale bijeenkomst is het HemoNED register: het register van mensen met hemofilie en aanverwante stollingsstoornissen in Nederland. Ook de VastePrik app komt aan bod. Deze app is sinds kort verbeterd en vernieuwd. Geertje Goedhart van Stichting HemoNED en Mariëtte Driessens van de NVHP zijn de sprekers tijdens deze avond.

Tijdens de webinar krijg je meer uitleg over hoe de vernieuwde VastePrik app werkt, waarom het verzamelen van gegevens via de app zo belangrijk is en voor welke doelen deze data en de registerdata worden gebruikt. Ook jouw mening is belangrijk tijdens deze bijeenkomst. Hoe kunnen we de app verder ontwikkelen en wat vind jij belangrijk? Na een presentatie is er een vraag- en antwoordsessie. Je hebt dus alle tijd om jouw vragen te stellen aan de sprekers.

Inschrijven

De webinar is toegankelijk voor NVHP-­leden en vindt plaats via Zoom. Inschrijven kan hier. Aanmelden kan tot 18.00 uur op dinsdag 8 juni. Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een link in je mailbox en meer uitleg over het gebruik van Zoom. Heb je vragen over deze webinar of over de inschrijving? Stuur dan een mail naar nvhp@nvhp.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 033–247 10 49.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel