Wist je al dat de NVHP een Mediabank heeft? Sinds kort kan je in de menubalk op onze website het kopje ‘Mediabank’ vinden. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over stollingsstoornissen. Je vindt er voorlichtingsmateriaal zoals folders, flyers, webinars, podcasts, boeken en links naar externe websites. De informatie is gratis te downloaden of te bekijken. 

De Mediabank is ontstaan vanuit het idee dat we een plek wilden creëren waar je alle belangrijke informatie kan vinden rondom jouw stollingsstoornis of een specifiek onderwerp. Met de filtermogelijkheden is het veel makkelijker om jou de informatie te bieden die je nodig hebt. Je kan bijvoorbeeld zoeken op soort stollingsstoornis, maar ook op onderwerpen zoals sport en zorg. Daarnaast kan je filteren op type media zoals podcast of boeken.

Optimaliseren van de Mediabank

Op dit moment zijn we nog steeds druk bezig om de pagina te optimaliseren. Het kan dus zomaar zijn dat je hier in de toekomst nog meer informatie vindt over een specifiek onderwerp. Heb je vragen of opmerkingen over de Mediabank? Mail dan naar communicatiemedewerker Annebelle Nooteboom via a.nooteboom@nvhp.nl

angleright rood 24x24px nvhpKlik hier om naar de Mediabank te gaan. 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel