Nieuws

Corona mogelijk gevolgen voor kampeerweekend

19-03-2020 | Nieuws

Beste kampeerders,

Ook wij als organisatoren van het kampeerweekend volgen het coronanieuws op de voet. We hebben nog altijd enorm veel zin in het geplande kampeerweekend op 5, 6 en 7 juni en zijn dan ook druk bezig met de organisatie. 

Maak geen kosten 

Helaas moeten we reëel zijn. We houden rekening met de mogelijkheid dat het weekend niet door kan gaan in het geplande weekend of zelfs in dit jaar. Wij adviseren dan ook om nu nog geen kosten te maken voor bijvoorbeeld het huren van een caravan of tent.

Aanmelden

We vragen wel om dóór te gaan met aanmelden. Met een complete lijst kunnen we alle deelnemers direct informeren. Daarnaast krijgen wij als organisatie ook een goed beeld van het aantal geïnteresseerden, voor nu of voor een later tijdstip. Aanmelden kan via deze link. Meer informatie over het geplande kampeerweekend lees je hier

Toekomstige besluiten 

We zijn in voortdurend overleg met het bestuur van de NVHP en laten bij besluiten zo snel mogelijk iets van ons laten horen. Wij hadden nog niet eerder te maken met een unieke situatie als deze, maar hebben vertrouwen in een goede afloop. Blijf gezond en tot snel!

– Van jullie werkgroep ouders kampeerweekend