Nieuws

De Bloedverwanten zijn vertrokken

20-09-2016 | Nieuws

Na een jaar trainen is het zover, de Bloedverwanten zijn vertrokken. Vandaag is de eerste dag van een twee weken durende reis naar Noorwegen. Wij wensen Evelyn Grimberg, Fred Cuijpers, Jeshua van Deijck, Manon Degenaar-Dujardin, Manuel Baarslag, Minette van der Ven, Stephan Meijer en Robbert-Jan ’t Hoen, Ad Schouten en Chris van den Brink (Ad en Chris zijn de teamcaptains) heel veel succes, sterkte, plezier, kracht, vriendschap en sportiviteit toe.

Wil je meer weten over wie de Bloedverwanten zijn? Kijk dan eens op deze pagina. Daar stellen ze zichzelf voor in een filmpje en geven ze een tip vanuit hun ervaringen tot nu toe.

20160921 persfoto Bloedverwanten fietsen naar Stavanger

Wil je de Bloedverwanten aanmoedigen?
Stuur een bericht!  Want dat zou geweldig zijn (maak er meteen even tijd voor). Plaats een bericht op hun Facebook-pagina of stuur een mailtje met daarin een leuke boodschap naar Femke Bovens, communicatiemedewerker NVHP en zij zorgt er voor dat het bericht bij de fietsers terecht komt. Dat geeft de sporters een steuntje in de rug op moeilijke momenten! Bij voorbaat dank!

20160921 persfoto3 Bloedverwanten fietsen naar Stavanger

20160921 persfoto2 Bloedverwanten fietsen naar Stavanger