Nieuws

Dik blogt over inkoop stollingsmiddelen 

01-03-2020 | Nieuws

Dik Kruis is actief als vrijwilliger voor onder meer de werkgroep Bekostiging. Hij houdt de ontwikkelingen rondom de inkoop van stollingsmiddelen door de hemofiliebehandelcentra nauwlettend in de gaten. In zijn maandelijkse blog vertelt hij over de actuele gang van zaken en deelt hij zijn visie met je. Deze blogs zijn te lezen via ons nieuwsoverzicht, op de website van de NVHP. Ook zal hij de jaargesprekken met de hemofiliecentra volgen. 

Waarom in de vorm van een blog?
Een goede blog is kort van stof en prikkelend geschreven. Het moet boeien. Een blog wordt op persoonlijke titel geschreven en biedt dus wat ruimte voor verschillende invalshoeken en meningen. En een blog wordt gepubliceerd op een website en is daardoor flexibel en op die manier kan er worden ingespeeld op de actualiteit. 

Waarom is het belangrijk?
Een blog volgen kost niet veel tijd maar je blijft wel op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. En als het goed is zet een blog je aan het denken. Zinvol voor de NVHP-leden dus.
Maar minstens zo belangrijk is om de betrokkenheid van de buitenwereld te versterken. 

Via de website kunnen zorgverleners van de HBC’s, medewerkers bij farmaceutische bedrijven of zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties, ambtenaren en politici en de vele adviesbureaus geïnformeerd worden over belangrijke kwesties waar de NVHP mee te maken heeft. Laat het dus de buitenwereld weten!

Blogs

De blogs zijn maandelijks te lezen op de website van de NVHP. Hieronder een actueel overzicht van de gepubliceerde blogs: 

Nummer 1: ik vraag me af..

Nummer 2: na de start

Nummer 3: samenwerking loont!

Nummer 4: stollingsmiddelen, valt er wat te kiezen? 

Nummer 5: inkopen op basis van kwaliteit graag!