Nieuws

Help jij mee aan onze nieuwe nalatenschapsfolder?

22-12-2020 | Nieuws

Als vereniging willen wij leden dolgraag blijven helpen. Nu en straks. Dat doen we door actuele voorlichting te geven over hemofilie en andere bloedstollingsstoornissen, lotgenotencontact mogelijk te maken en zo goed mogelijk de belangen van onze patiënten te behartigen. Iedere vorm van steun helpt daarbij. Voor onze nieuwe folder over nalaten zijn we daarom op zoek naar leden die hun ervaringsverhaal willen delen.

Heb jij een stollingsstoornis en wil je met ons delen wat de vereniging jou heeft gebracht? Dan kan je contact opnemen met communicatiemedewerker Annebelle Nooteboom via a.nooteboom@nvhp.nl. We zullen je een aantal vragen stellen over jouw leven met een stollingsstoornis en welke rol de NVHP daar als vereniging in heeft. Is het lotgenotencontact voor jou bijvoorbeeld heel waardevol? Of ben jij juist heel erg geholpen met de informatie die de vereniging beschikbaar heeft gesteld? We horen het graag van je! 

Folder over nalaten

De brochure over nalatenschap geeft meer informatie over het opstellen van een testament en wat daarbij komt kijken. De folder is speciaal voor mensen die erover nadenken om de NVHP op te nemen in hun testament. Iedere vorm van steun helpt de huidige maar ook volgende generaties verder.