Nieuws

Herhaling oproep: NVHP onderzoek naar behandelvoorkeuren bij nieuwe behandelingen voor hemofilie

13-05-2024 | Nieuws

In april hebben alle leden met hemofilie A of B, mits een e-mailadres bij de NVHP bekend is, een uitnodiging gekregen met een persoonlijke link naar dit zgn. ‘patiënt preferentie’ onderzoek.

Ben je er door de meivakantie of Hemelvaart nog niet aan toegekomen? Zoek de NVHP uitnodiging dan alsnog op en check ook of deze misschien in je ‘ongewenste e-mail’ terecht is gekomen.

Klik SVP spoedig op de link om via de eerste vragen snel te kunnen bepalen of je in de doelgroep valt. Is dat niet het geval, dan kun je de vragenlijst niet verder invullen en ontvang je ook geen herinneringen meer.

Het onderzoek draagt bij aan een belangrijke kerntaak van de NVHP, namelijk algemene belangenbehartiging voor het verkrijgen van toegang tot producten. De NVHP heeft de vragenlijst mee opgesteld en getest. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met een marktonderzoeksbureau en gesponsord door een farmaceutisch bedrijf. De resultaten worden na afloop gepubliceerd.

Ook meedoen?

Mensen met hemofilie A of B, van 12 jaar en ouder, die profylaxe gebruiken vallen in de doelgroep. Heb je geen e-mail gekregen maar wil je wel mee doen of ken je iemand met hemofilie die ook mee zou kunnen doen? Mail dan naar nvhp@nvhp.nl.

Als dank voor je deelname ontvang je een online VVV-bon ter waarde van 20,- euro of je kunt ervoor kiezen om dit bedrag aan de NVHP te doneren.