De Volkskrant schrijft op 19 januari 2016 een Bijlage in de Volkskrant over Hemofilie. De krant belicht de stollingsstoornis vanuit verschillende kanten, het is zeer informatief. Ook is er aandacht voor de Cyberpoli, de nieuwe website voor kinderen met een chronische aandoening. De moeite van het lezen waard!

Succes gentherapie

 

Het bedrijf UniQure publiceerde op 7 januari 2016 een artikel over een succes in onderzoek naar gentherapie bij hemofilie B. Het hele artikel over dit onderzoekk is op hun website te lezen.

 

Mijn gezondheidsgids

Lees nu ook het interview met Manuel Baarslag over het volbrengen van de Bloedverwanten fietstocht. 

De Utrechtse Van Creveldkliniek ondersteunde het Bloedverwantenteam. Ruud Bos en Piet de Kleijn vertellen over het leven en bewegen met een stollingsstoornis.

Onze voorzitter Ad en bestuurslid Minette, verantwoordelijk voor Lotgenotencontact, stonden 21 januari 2016 op de website 'Mijngezondheidsgids'.  Het geeft een mooi beeld van leven met een stollingsstoornis. Wij zijn er trots op dat ze hier aan mee hebben gewerkt. Klik hier om het te lezen.

Mijn Gezondheidsgids is hét kennisplatform over gezondheid en zorg. Lees aangrijpende patiëntenverhalen en heldere bijdrages van medische experts. De patiënt én expert staan centraal en die woden met regelmaat geïnterviewd.

Inloggen voor leden