Nieuws

Kennisplatform voor hulpverleners

08-03-2019 | Nieuws

Het Nederlands Zorgnetwerk voor Vrouwen met een Stollingsstoornis heeft een online kennisplatform ontwikkeld om de medische zorg voor meisjes en vrouwen met een stollingsstoornis te verbeteren. Dit platform helpt om kennis te delen, vooral tussen de betrokken medische disciplines.

Onze werkgroep Vrouwen met een stollingsstoornis zet zich al langer in voor vrouwen. Dat doen deze vrijwilligers zij door o.a. meer bekendheid te geven aan stollingsproblemen bij vrouwen. Deze enthousiaste groep organiseert op 2 november een Ladies Day. Een dag voor draagsters en vrouwen met een stollingsstoornis, voor en door vrouwen. Het wordt een geweldige dag!

Brochure ‘Vrouwen en Stollingsstoornissen’
Eerder presenteerden zij een brochure en een symptomenchecker. Heb je zelf wel eens het idee dat het niet zo lekker zit? Doe dan dit testje, het is heel simpel. Kijk naar de blokjes en kruis aan waar jij wel eens mee te maken hebt. Heb je twee of meer hokjes aangekruist, ga dan even lang de huisarts. Wil je er meer over weten, lees dan de online brochure ‘Vrouwen en Stollingsstoornissen’.

20181208 vrouwen3