Nieuws

Kom jij het bestuur versterken?

18-05-2021 | Nieuws

Wil jij graag meer betekenen voor de vereniging? Het bestuur van de NVHP is op zoek naar versterking in de vorm van een algemeen bestuurslid en een penningmeester. Als vrijwilliger binnen het bestuur maak je deel uit van een enthousiast team van 5 tot 7 vrijwilligers met verschillende achtergronden. Voor alle bestuursfuncties geldt een termijn van 3 jaar, waarna je eventueel voor weer 3 jaar herkozen kan worden.

Klik hieronder op de link om naar de vacature voor bestuurslid of penningmeester te gaan.

Over de NVHP

De Nederlandse Vereniging van Hemofiliepatiënten (NVHP), opgericht in 1971, is een actieve belangenvereniging voor iedereen met een erfelijke stollingsstoornis. In de afgelopen vijftig jaar is er enorm veel bereikt waardoor de NVHP een serieuze gesprekspartner voor behandelaren, het ministerie, koepelorganisaties en andere stakeholders is geworden. Onze blik is naar voren gericht, om de vereniging toekomstbestendig te maken en te houden, waarbij we steeds vaker digitaal de verbinding met onze 1.200 leden aangaan. Meer informatie over de vereniging lees je hier. Weten wat er zoal speelt? Kijk dan ook eens op onze speciale jubileumpagina.

De NVHP heeft drie kerntaken, te weten belangenbehartiging, informatievoorziening en lotgenotencontact. Onder aanvoering van het dagelijks bestuur wordt hier in diverse werkgroepen actief invulling aangegeven door betrokken leden. Zij worden daarbij ondersteund door twee betaalde medewerkers en de Raad van Advies.

Interesse?

Stuur dan vóór 1 juli 2021 je motivatie en CV per e-mail naar voorzitter Guus Wijfjes (g.wijfjes@nvhp.nl). Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de huidige penningmeester Chris Enklaar door te mailen naar c.enklaar@nvhp.nl of neem contact op met algemeen bestuurslid Manon Degenaar via m.degenaar@nvhp.nl