Nieuws

Kom naar Utrecht!

06-08-2016 | Nieuws

Op woensdag 21 september vertrekken de Bloedverwanten op de fiets naar Stavanger in Noorwegen. De Bloedverwanten zijn acht leden van onze vereniging en onder leiding van hun coaches maken zij deze bizarre fietstocht. Alle Bloedverwanten hebben namelijk een stollingsstoornis.

De fietstocht beslaat ongeveer 1300 km en het einddoel is Stavanger, omdat daar op het moment van aankomst het EHC-congres gehouden wordt. Hier komen zowel medische als maatschappelijke onderwerpen aan bod. En de Bloedverwanten zijn er bij!

Meer begrip
Met deze actie willen de Bloedverwanten aandacht vragen voor Stollingsstoornissen. Over het algemeen weten mensen in de omgeving niet echt wat het is en daardoor stuiten mensen met een stollingsprobleem vaak op onbegrip.

Kom ook!
Om de Bloedverwanten een hart onder de riem te steken gaan we  Stephan, Robbert-Jan, Fred, Manon, Evelyn, Minette, Chris, Manuel, Jeshua en AD uitzwaaien. Zij vertrekken op woensdag 21 september vanuit de Van Creveldkliniek, UMC Utrecht. Meer weten? Ga naar hun eigen website en volg deze fietsers op hun Facebook-pagina.