Nieuws

Meld je aan voor de ALV/Ledenmiddag

13-03-2024 | Nieuws

Zaterdag 6 april vindt de ALV/Ledenmiddag weer plaats, met in de ochtend het formele deel en aansluitend de lunch voor leden en donateurs. Na de lunch kun je actief meepraten over behandelopties voor jouw stollingsstoornis. Tot slot is er een presentatie over ontwikkelingen rondom de ziekte van Von Willebrand, waarbij relaties ook welkom zijn.

De ALV/Ledenmiddag vindt traditiegetrouw plaats bij Hotel van der Valk in Breukelen.

Voor opvang van jonge kinderen wordt gezorgd.

Globaal programma

  • 10.00 – 10.30  Inloop en ontvangst
  • 10.30 – 12.30  Formele ALV, alleen toegankelijk voor (jeugd-)leden en donateurs. Je hoort wat er in de werkgroepen speelt en verder in de vereniging, en je kunt o.a. stemmen voor de nieuwe statuten, de jaarrekening 2023 en de herverkiezing van twee bestuursleden.
  • 12.30 – 13.30  Lunch
  • 13.30 – 16.00  Middagprogramma

Middagprogramma

13.30u Interactieve discussie over behandelopties, alleen voor (jeugd-)leden en donateurs

Praat mee wat jij belangrijk vindt bij de behandeling van jouw (zeer zeldzame, hemofilie, Von Willebrand of andere) stollingsstoornis, zoals bijvoorbeeld de keuze voor gentherapie.

15.00u Presentatie Von Willebrand, ook toegankelijk voor relaties

Professor dr. Jeroen Eikenboom (internist-hematoloog LUMC) praat je bij over behandelopties, nieuwe medicatie, de richtlijn en de laatste inzichten.

Aanmelden

Voor de ALV en/of het middagprogramma is het nodig om je vooraf aan te melden, dit kan tot uiterlijk 29 maart via deze link.

Contact en vragen

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar nvhp@nvhp.nl of neem tijdens kantooruren telefonisch contact op via 033 – 247 10 49.

Graag tot ziens, op zaterdag 6 april in Breukelen!