Nieuws

Meld je aan voor het NVHP-Kampeerweekend

24-01-2023 | Nieuws

Het jaarlijkse kampeerweekend staat weer gepland en wel op 2, 3 en 4 juni 2023. Na de uitgebreide viering van het 50-jarig bestaan van de NVHP gaan we in 2023 voor het thema: “Back to Basic”, terug naar hoe het kampeerweekend ooit is gestart. Namelijk een informeel samenzijn met andere gezinnen die begrijpen wat je meemaakt als er iemand is met een stollingsstoornis in je gezin.

Aanmelden voor het Kampeerweekend kan hier, tot 30 april.

caravan rood 24x24Camping

De camping is weer camping Ackersaete in Voorthuizen waar het naast kamperen op het groepskampeerveld ook mogelijk is een accommodatie te huren. Een accommodatie op de camping huur je rechtstreeks en voor het kampeerveld zorgen wij dat jouw aanvraag terecht komt bij de camping. Verblijf je in een accommodatie? Vul dan ook het formulier in zodat wij ook weten wie er komt.

Ook alleen dagbezoek op zaterdag is mogelijk, geef dit aan op het formulier.

utensils rood 24x24px nvhpProgramma

Wij zorgen voor onder andere sprekers op zaterdag en de traditionele BBQ. Verder maken we er met z’n allen een gezellig samenzijn van met uitwisseling van ervaringen, het gezamenlijke prikmoment en sport en spel. Voor het laatste willen we jullie vragen je favoriete gezelschapsspel mee te brengen zodat we een leuke spelletjesavond kunnen houden.

Heb je vragen? Neem dan contact op: ouders@nvhp.nl

Groet,

De werkgroep Ouders