Nieuws

Onderzoek: Hoe wordt jouw leven weer leefbaar? 

26-05-2020 | Nieuws

Bij de versoepeling van de coronamaatregelen houdt het kabinet onvoldoende rekening met de wensen en behoeften van mensen met een chronische ziekte, lichamelijke handicap of een verstandelijke beperking. En dus zitten veel mensen behoorlijk in de knel. Om daar verbetering in te brengen, begint Ieder(in) een onderzoek. Het is belangrijk dat ook de wensen van mensen met een stollingsstoornis in dit onderzoek meegenomen worden. Doe daarom mee! 

In het onderzoek vraagt Ieder(in) naar de belangrijkste problemen die je op dit moment hebt door de corona-maatregelen. En wat je nodig hebt om het gewone leven weer leefbaar te maken. Ieder(in) gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om de overheid te adviseren over aanpassing van het coronabeleid. Kortom, het belang van het onderzoek is groot. 

Wijs ook anderen op dit onderzoek

Ken je nog andere mensen die misschien aan het onderzoek willen meedoen? Vertel ze over dit onderzoek en stuur het linkje naar de vragenlijst aan ze door. Hoe meer mensen meedoen, des te beter.

Liever telefonisch

Als je liever via de telefoon meedoet aan het onderzoek, dan kan dat ook. Je moet dan bellen met het Meldpunt van Ieder(in): 085 – 4007022. Het Meldpunt is bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9 tot 12 uur en van 14 uur tot 16 uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur.

Door hieronder op de link te klikken ga je naar de digitale vragenlijst. Het onderzoek loopt tot en met 31 mei. Het invullen duurt 10 à 15 minuten.

Ga naar de vragenlijst 

Je vindt de vragenlijst hier.

Meer lezen over mogelijke consequenties die de coronacrisis kan hebben voor jou als stollingspatiënt? De NVHP heeft een uitgebreid artikel samengesteld. Ervaar je gevoelens van angst en weet je niet goed hoe je om moet gaan met jouw stollingsstoornis in tijden van corona? Lees dan dit artikel