Nieuws

Op kamp met onze zuiderburen

05-03-2019 | Nieuws

De Belgische vereniging organiseert voor de kinderen in de leeftijdsgroep 8 tot 14 jaar een educatieve en sportieve stage (kamp) te Spa van zaterdag 27 juli tot vrijdag  2 augustus 2019. De kinderen zullen er zeker nieuwe vriendjes ontmoeten. Klik hier om naar de website te gaan.

Op het programma staan verscheidene sporten en zwemmen. De vereniging organiseert tijdens deze stage ook een korte “opleiding” over hemofilie en erfelijkheid, over de behandeling van de stoornis en over het voorbereiden en inspuiten van de producten. Een ploeg vrijwilligers van de Belgische Hemofilievereniging is permanent ter plaatse alsook een arts en verpleegkundigen die voor de medische begeleiding van de kinderen zorgen.

Kosten
Wil je mee? Dan kost dat € 300,-. Inbegrepen is volpension & deelname aan de activiteiten en het vervoer, zakgeld voor een drankje tijdens de vrije tijd is niet inbegrepen.
Indien nodig, kan de Belgische vereniging helpen. Daarvoor neem je contact op het secretariaat. De prijs mag namelijk geen reden zijn om niet mee te gaan. 

Inschrijven
Inschrijven kan door contact op te nemen met de Belgische vereniging via nr. +32 (0)2 346 02 61, of per e-mail info@ahvh.be; dat krijg je de nodige formulieren. Inschrijvingen mogelijk tot 1 mei 2019.