Nieuws

Podcast: belang van gepersonaliseerd behandelen bij Von Willebrand

27-10-2023 | Nieuws

Internist-hematoloog Britta Laros-van Gorkom en internist-hematoloog Saskia Schols van het Radboud Universitair Medisch Centrum spreken in deze podcast over het belang van gepersonaliseerd behandelen bij patiënten met de ziekte van Von Willebrand. De podcast is een initiatief van Deci Medical Partners en is te beluisteren op Mijn Gezondheidsgids.

Britta en Saskia gaan naast het deel over gepersonaliseerd behandelen ook in op hoe de hematoloog, de verpleegkundig specialist en physician assistent zeer nauw met elkaar samenwerken. Je kan de podcast hier beluisteren.

Nascholing 

Naast deze podcast heeft Deci Medical Partners een geaccrediteerde nascholing ontwikkeld voor zorgverleners over verschillende behandelopties voor patiënten met de ziekte van Von Willebrand en de rol van lange termijn profylaxe voor patiënten met een ernstige bloedingsneiging. Deze nascholing wordt voorgezeten door prof.Leebeek, prof. Susan en dr. Schols.  Ben je zorgverlener en wil je deze nascholing graag volgen? Klik hier om je aan te melden voor deze nascholing, of ga naar www.vonwillebrand.nl.