Nieuws

Schrijf je in voor het NVHP-jongerenuitje

29-07-2022 | Nieuws

De werkgroep Jongeren organiseert op 17 september het NVHP-jongerenuitje. Een dag vol activiteiten voor iedereen met (of draagster van) een stollingsstoornis in de leeftijd van 15 tot en met 26 jaar. Ook je relatie en broers en/of zussen mogen mee! 

Iconenset 24px roodagendaProgramma

  • 10:45   Inloop met lekkers en een drankje
  • 11:00   Indoor klimmen op verschillende niveaus en hoogtes
  • 12:45   Lunch met goed belegde broodjes
  • 14:00   Glow midgetgolf in het donker
  • 15:30   Indoor lasergamen in een 1.000 m2 grote arena
  • 16:00   Nog even napraten met een drankje voor wie dat wil

mapmarker rood 24x24px nvhpDe locatie

Midden in Nederland! We gaan onze dag vol activiteiten beleven bij Coronel fun in Huizen. 

Kom je met de auto dan is er meer dan voldoende ruimte om die kwijt te kunnen op de parkeerplaats bij IJsselmeerstraat 314.

Kom je met het OV en laat je dit vooraf aan ons weten? Dan halen wij je om 10:15 op bij station Naarden-Bussum. We kunnen je, wanneer nodig, na afloop van de activiteit ook daar weer afzetten. Je kan ook met de bus naar de bushalte Baanbergenweg in Huizen navigeren en vanaf daar naar IJsselmeerstraat 314 lopen.

Iconenset 24px roodsosAanmelden vol = vol

Je kan jezelf hier aanmelden door op de knop ‘deelnemen’ bovenaan het bericht te klikken. Doe dit bij voorkeur nog in augustus, maar uiterlijk 8 september vóór 00:00:00 uur! Daarna kunnen we niet meer garanderen dat je mee kan, maar we zullen proberen iets te regelen als je je toch later aanmeld.

eurosign rood 24x24px nvhpKosten

(Jeugd)leden en hun broers, zussen en relatie zonder stollingsstoornis betalen niks voor het uitje. Wij zijn nog met het bestuur in gesprek over niet-leden die willen deelnemen aan de activiteit. Het kan zo zijn dat een kleine bijdrage wordt gevraagd aan niet-leden.

Iconenset 24px roodgesprekGeen lid van de NVHP?

Het is als jongere in veel gevallen gelukkig gratis om lid te worden van de NVHP. Tot je 18de ben je jeugdlid en val je onder het lidmaatschap van je ouders. Ben je student en niet ouder dan 23 jaar? Ook dan kan je vrijstelling krijgen van de contributie. Is dat allebei niet het geval, dan is er nog een kans dat je zorgverzekeraar het lidmaatschap vergoed

video rood 24x24px nvhpVragen

Heb je een vraag over de activiteit? Stuur ons dan een DM via Instagram @nvhp_jongeren of mail de werkgroep via jongeren@nvhp.nl.

Tot in september! Wij hebben er zin in!

Groetjes,

De werkgroep jongeren ?