Nieuws

Schrijf je in voor het online emicizumab (Hemlibra®) vraaggesprek

02-09-2020 | Nieuws

De NVHP organiseert op 22 september van 20:00 – 21:00 uur een informatief emicizumab (Hemlibra®) vraaggesprek. De sprekers zijn kinderarts Idske Kremer Hovinga (UMCU) en Michiel Coppens, Internist-Vascular Medicine & Haemophilia (AMC). Het gesprek wordt door Mariëtte Driessens (NVHP) geleid en zal digitaal te volgen zijn via Zoom. Aanmelden kan door je te registreren via onderstaande button.  

Het vraaggesprek is alleen te volgen door je vooraf aan te melden en is alleen toegankelijk voor NVHP-leden. Er kunnen 100 mensen meedoen. Inschrijving is op volgorde van binnenkomst en vol is vol. 

Live vragen stellen 

Deze online bijeenkomst via Zoom gaat specifiek over het gebruik van emicizumab (Hemlibra®) bij mensen met hemofilie A zonder remmers. Het medicijn is namelijk per 1 juli uit de sluis gekomen en toegelaten tot het basispakket voor deze groep. Er zijn afspraken gemaakt over gepast gebruik en monitoring via HemoNED. De NVHP wil leden daar graag over informeren. Het gesprek begint met een korte inleiding over de eigenschappen van dit middel. Daarna kun je live vragen stellen aan de artsen via de chatfunctie. 

Inschrijven voor het vraaggesprek kan tot uiterlijk 18 september via onderstaande button.

Inschrijven

Vraaggesprek online bijwonen 

Voorafgaand aan het vraaggesprek krijg je een link in je mailbox en een korte toelichting hoe je het gesprek kunt volgen op je computer, laptop of mobiel. Het wordt via Zoom meeting, een videoconferentie tool, uitgezonden.