Nieuws

Tussen de 8 en 14 jaar? Meld je aan voor zomerstage in Spa

09-04-2024 | Nieuws

De Vereniging van hemofilie-, Von Willebrandpatiënten en andere stollingsstoornissen (AHVH) in België organiseert van zaterdag 20 juli tot vrijdag 26 juli voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 14 jaar een educatieve en sportieve stage in Spa. Leden van de NVHP kunnen ook deelnemen, aanmelden kan via de Belgische vereniging.

Op het programma staan verschillende sporten. De vereniging organiseert tijdens de stage ook een korte ‘opleiding’ over stolling, erfelijkheid, behandeling en het voorbereiden en injecteren van stollingsproducten.

Een groep vrijwilligers van de vereniging is continu ter plaatse alsook een arts en verpleegkundigen die voor de medische begeleiding van de kinderen zorgen. De kosten voor deelname bedragen €300.-. Dat is inclusief volpensioen, deelname aan de activiteiten en vervoer. Zakgeld voor een drankje tijdens de vrije tijd is niet inbegrepen.

Meer informatie of inschrijven? Dat kan via de AHVH via telefoonnummer 0460 35 23 02, of per e-mail info@ahvh.be. Aanmelden kan tot 25 mei.

Bekijk hier ook de uitnodiging of het bericht op de website van de AHVH.