Nieuws

Webinar: hoe gebruik ik de VastePrik app?

14-02-2023 | Nieuws

Het patiëntenregister HemoNED organiseert op maandag 17 april van 19.30 tot 20.30 uur een webinar met als onderwerp: hoe gebruik ik de VastePrik app? De organisatoren laten je tijdens de webinar stap voor stap zien hoe de app te gebruiken. Vanzelfsprekend komen ook de problemen aan bod waar je tegenaan kan lopen en hoe je die zelf oplost. Aanmelden kan via info@hemoned.nl.

HemoNED is het patiëntenregister voor mensen met een stollingsstoornis. Deze registers worden steeds belangrijker. Door het gebruik van de VastePrik app help je ook anderen. VastePrik maakt onderzoek naar het effect en de veiligheid van behandelingen mogelijk. Voor de evaluatie van dure geneesmiddelen wordt er specifiek gekeken of de nieuwe middelen voldoende of zelfs beter werken, hoeveel bloedingen er zijn en of het middel veilig genoeg is. 

bell rood 24x24px nvhpUpdate 

Om informatie goed te kunnen verzamelen, is HemoNED afhankelijk van patiënten. In 2022 heeft de VastePrik app een update gehad en zijn er een aantal problemen opgelost. Zo waren er problemen met het scannen van de barcodes van de medicatie, inlogproblemen en het bevestigen van infusies. Mocht je toch nog problemen ervaren, neem dan contact op. 

Bekijk ook:

– Uitleg over de VastePrik app

Iconenset 24px roodmobielVoordelen van VastePrik

Het gebruik van VastePrik heeft ook direct voordelen voor jou. Bijvoorbeeld in het contact met jouw behandelaar. De zorgverlener heeft een eigen VastePrik dashboard, waarop hij of zij precies ziet of en hoeveel bloedingen je in een bepaalde periode hebt gehad en wanneer je jouw medicatie hebt gebruikt, zowel de profylase als on demand. De app geeft ook voor jezelf een goed overzicht van de thuisbehandeling. Je kan alles terugzien.

video rood 24x24px nvhpInschrijven webinar

Aanmelden voor de webinar? Mail dan naar info@hemoned.nl