Nieuws

Werkgroep JongVolwassenen start online community   

10-03-2021 | Nieuws

De werkgroep JongVolwassenen is even inactief geweest, maar is nu terug met nieuwe aanwas. De nieuwe werkgroep bestaat uit Mirna van Steenbergen (rechts onderin), Jaron (links onderin), Julian (rechts bovenin) en Timon (links bovenin). Ze vertellen je in dit bericht meer over nieuwe initiatieven zoals een online jongeren community. 

Online jongeren community: NVHP jongeren
Wij zijn bezig om op verschillende social media kanalen een community te creëren waar jeugd met verschillende stollingsstoornissen elkaar kan ontmoeten. Er is een Instagrampagina in de maak en we hebben laatst een Discord-server gelanceerd. Als jongere van 12 t/m 25 jaar ben je daar welkom om met andere jongeren in gesprek te gaan, ook is er ruimte voor gezelligheid. Daarnaast worden daar nieuws en evenementen gedeeld die interessant zijn voor jongeren met stollingsstoornis. Enthousiast? Klik hier om naar de Discord-server te gaan en sluit je aan. Je kan zowel via de Discord-app op je telefoon als via een computer of laptop meedoen.

Wij zoeken nog meer vrijwilligers
Wil je helpen met toffe activiteiten organiseren en het opbouwen van de NVHP jongeren community? Dan ben je van harte welkom bij onze werkgroep. Stuur een mail naar onze voorzitter Mirna via m.vansteenbergen@nvhp.nl of laat van je horen via de Discord-server.