Kampeerweekend 2023

Van 02-06-2023 09:00 tot 04-06-2023 18:00

Bij Camping Ackersate in Voorthuizen

Geplaatst door Annebelle

Categorieën: Kampeerweekend

Gezien: 425


Beste Gezinnen,

Het jaarlijkse Kampeerweekend staat weer gepland en wel op 2, 3 en 4 juni 2023.

Na de uitgebreide viering van het 50-jarig bestaan van de NVHP tijdens het Kampeerweekend van 2022, gaan we in 2023 voor het thema: "Back to Basic". Terug dus naar hoe het Kampeerweekend ooit is gestart, nl. als informeel samenzijn met andere gezinnen die begrijpen wat je meemaakt als er een stollingsstoornis is in je gezin.

We hebben weer gekozen voor camping Ackersaete in Voorthuizen waar, naast kamperen op het groepskampeerveld, het óók mogelijk is om een accommodatie te huren.

Een accommodatie huur je rechtstreeks bij de camping zelf, maar voor het kampeerveld verzamelen wij de aanvragen en zorgen ervoor dat die bij de camping terechtkomen. Verblijf je met je gezin in een accommodatie, vul dan óók het formulier in zodat wij ook weten wie er komt.

Ook een dagbezoek op alleen zaterdag is mogelijk, geef dit aan op het formulier.

Ga hierboven naar 'Deelnemen' en meld je gezin nu aan via het formulier op deze website!

Wij zorgen o.a. voor sprekers op zaterdag en voor de traditionele BBQ en verder maken we er met z'n allen een gezellig samenzijn van met uitwisseling van ervaringen, het gezamenlijke prikmoment en sport en spel.

Tot slot vragen we jullie om je favoriete gezelschapsspel mee te brengen zodat we een leuke spelletjesavond kunnen houden.

Met een hartelijke groet van jullie werkgroep Ouders