Op deze pagina

De vereniging bestaat uit vrijwilligers en een betrokken bestuur, zij worden bijgestaan door werkgroepen. In de werkgroepen worden acties opgepakt, bijeenkomsten georganiseerd en houden ze de actualiteit in de gaten. Alles wat er gebeurt komt voort uit ons meerjarenplan. 

Lezen en volgen

Over al die mooie acties en bijeenkomsten lees je meer in bijvoorbeeld de Faktor, het magazine wat twee keer per jaar uitkomt. Maar ook in de digitale nieuwsbrief Faktueel en op onze social media. Hieronder een overzicht van onze werkgroepen, hun activiteiten en de vrijwilligers.

Vrijwilliger worden

Zou je het leuk vinden om bij ook iets voor de NVHP te doen? Als vrijwilliger of als lid van een werkgroep? Dat zou gaaf zijn! Er is veel te doen binnen de vereniging, van kleine klusjes tot grote projecten. Er is altijd wel iets te doen. Uiteraard kijken we naar wat je leuk vindt en wat er bij je past. Interesse? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wat doen onze vrijwilligers? 

Onze werkgroepen bestaan uit actieve vrijwilligers en elke werkgroep heeft eigen taken en verantwoordelijkheden. Dat kan de organisatie van ons jaarlijkse kampeerweekend zijn, of een activiteit voor leden met een zeer zeldzame stollingsstoornis of het volgen en meelezen van medische ontwikkelingen en daarover communiceren met onze leden. Lees hieronder wat de werkgroepen voor de vereniging doen. 

briefcasemedical rood 64x64px nvhp

Kampeerweekend

notesmedical rood 64x64px nvhp 

Zeer zeldzame dag

flask rood 64x64px nvhp

Ladies Day

infocircle rood 64x64px nvhp 

Ledendag en ALV

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief Faktueel