Weekend weg

We focussen ons voornamelijk op de doelgroep jongvolwassenen tussen de 18 en de 30 jaar. We organiseren ieder jaar een weekend voor jongvolwassenen. Tijdens deze weekenden staat lotgenotencontact, ervaringen uitwisselen en plezier maken centraal. Tijdens het weekend zorgen we voor een goede afwisseling tussen educatieve activiteiten en activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan outdoor lasergamen, rollenspellen, wie is de mol en quizzen. Vaak gaan we ook voor de liefhebbers een avond op stap.

We zijn ook elk jaar betrokken bij het kampeerweekend van jonge ouders, waar we ons vooral bezighouden met activiteiten uitvoeren voor de kinderen.

Vergaderen

Als werkgroep vergaderen we zes keer per jaar. In deze vergaderingen bespreken we de nieuwe ontwikkelingen binnen de vereniging met betrekking tot onze doelgroep en bedenken we ideeën voor de activiteiten.

Ontwikkelen

We proberen ons als werkgroep zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door aan trainingen en congressen deel te nemen zowel in binnen- als buitenland. Ook op internationaal gebied valt er heel veel te leren van andere verenigingen. We doen dit binnen de NVHP met erg veel plezier en we hopen ons nog vele jaren in te kunnen zetten voor de vereniging.

Vrijwilliger worden?

Mocht je het leuk vinden om je in te zetten als vrijwilliger bij de werkgroep, heb je nog vragen, of heb je een idee voor een gave activietiet mail dan gerust naar jongvolwassenen@nvhp.nl.

 

Inloggen voor leden