Werkgroep: vrouwen met een stollingsstoornis

In 2017 is de werkgroep officieel opgezet. De werkgroep heeft als doel om meer aandacht te vragen en te geven aan vrouwen met een stollingsstoornis. Hieronder vallen zowel de patiënten met Von Willebrand of Glanzmann als de draagsters. De werkgroep organiseert de vrouwendag; een dag waarop alleen vrouwen aanwezig zijn en er ruimte is voor lotgenotencontact, het laatste medische nieuws en vooral ook gezelligheid. De werkgroep wil zich naast dit soort activiteiten ook inzetten voor betere informatieverstrekking naar huisartsen, gynaecologen en tandartsen.  Heb je een stollingsstoornis, dan kun je je aansluiten bij de groep Project red. Dat is een besloten groep op Facebook, alleen voor vrouwen: klik om de link om je aan te melden Project red - hevig bloedverlies tijdens menstruatie.

Brochure
Wil jij meer lezen? Download dan onze brochure over vrouwen met een stollingsstoornis. Wil je checken of jij er misschien last van hebt? Doe dan onze symptomenchecker. Heb je twee of meer vinkjes gezet, dan is het goed om langs de huisarts te gaan.

20181208 vrouwen3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie zitten er in de werkgroep?
Op dit moment zijn bestuurslid Lynnda Pekel, Annebelle Nooteboom, Minette van der Ven en Evelyn Grimberg lid van de werkgroep. Heb je ook interesse, tips of wil je helpen? Dan horen we dat graag. Je kunt contact met ons opnemen via e.grimberg@nvhp.nl of door een Messenger berichtje te sturen op onze facebook Project red – hevig bloedverlies tijdens menstruatie.

Van links naar rechts boven: Evelyn en Lynnda
Van links naar rechts onder: Annebelle en Minette

20180520 vrouwen

 

Inloggen voor leden